Nova data Jornada 2.0: L’expansió de l’Economia Col·laborativa

Economia colaborativa_Valls_Eleni Papaoikonomou_140615 CATLa xerrada  sobre Economia Col·laborativa, pervista per aquest dimarts 14 de juny que vam haver de posposar per raons de força major, es realitzarà  dimarts 28 de juny a les 19 h.

La ponent encarregada de presentar el tema serà l’Eleni Papaoikonomou, especialista en comportament del consumidor i economia col∙laborativa.

Us demanem disculpes per les molèsties ocasionades i us convidem a participar amb nosaltres en aquesta última xerrada de la temporada.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

http://events.urv.cat/go/140616dimartsemprenedors

o trucant al 977 612010.

 

 

 

 


L’expansió de l’Economia Col·laborativa: noves formes de fer negocis a les Jornades 2.0

foto EleniDimarts 14 de juny tindrem l’última xerrada de la temporada del cicle de Jornades 2.0 . En aquesta ocasió les Jornades 2.0 acolliran els Dimarts Emprenedors de la URV.

El tema a tractar és de màxima actualitat: L’expansió de l’Economia Col·laborativa: noves formes de fer negocis.

En els darrers anys  el concepte d’economia col·laborativa ha agafat cada cop més força. Segons un article publicat a la revista Times el 2011, l’economia col·laborativa es va considerar com una de les deu idees que canviarien el món. Des de llavors, s’ha iniciat tot un debat al voltant d’aquest fenomen, dels seus avantatges i dels seus inconvenients.

La ponent encarregada de presentar aquest tema serà l’Eleni Papaoikonomou, especialista en comportament del consumidor i economia col∙laborativa.  Actualment l’Eleni és professora de l’àrea de màrqueting de la URV i professora visitant a la IESEG Management School a París i a la UOC.

L’Eleni ens explicarà què és l’economia col·laborativa i perquè  ha generat tant de debat, presentarà algunes iniciatives  i comentarà els  reptes que implica de cara al futur.

Esteu tots i totes convidats a escoltar la seva xerrada.

 Dimarts 14 de juny a les 19 h a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

http://events.urv.cat/go/140616dimartsemprenedors

o trucant al 977 612010.


Ignasi Alcalde presenta la nova xerrada a les Jornades 2.0: Les dades a la societat del coneixement

Ignasi AlcaldeDimecres 25 de maig, el convidat a les Jornades 2.0  serà Ignasi Alcalde, consultor i formador en gestió del coneixement, visualització de dades i innovació.

L’Ignasi Alcalde ens presentarà aquesta nova xerrada del cicle de Jornades 2.0 i parlarà de “Les dades a la societat del coneixement” i de com transformar aquesta  ingent quantitat d’informació en coneixement significatiu.

La visualització de les dades consisteix, per tant, a transformar informació en imatges que faciliten la extracció de significat. És important saber aprofitar aquesta capacitat per comunicar-nos amb més eficàcia.

Segons les seves paraules, “el futur de les dades és molt  prometedor doncs s’ajunten dues revolucions innovadores que són el big data i l’internet de les coses, que ens ofereix un gran volum de dades d’on hem de saber triar, analitzar i oferir valor per prendre decisions“.

Recentment l’Ignasi Alcalde ha escrit un llibre: Visualitzación de la información, de los datos al conocimiento  que podeu trobar a Amazon.

Podeu visitar la seva pàgina web: www.ignasialcalde.es

Visitar la seva pàgina de facebook o seguir-lo a Twitter :

Per accedir al programa de les Jornades cliqueu l’enllaç: Programa sencer

 Dimecres 25  de maig a les 19.30h. a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions:

 http://bit.ly/1gWnig3 o trucant al 977 612010.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la jornada en aquest enllaç  i accedir a la presentació de l’Ignasi Alcalde: Infografia Valls


Gamificació, moda o oportunitat. Nova xerrada del cicle de Jornades 2.0

 _MG_9000 retEl proper dimecres 27 d’abril continua el cicle Jornades 2.0 amb una nova xerrada. En aquesta ocasió, es parlarà d’un tema de molta actualitat però que alhora genera certa confusió: Gamificació, moda o oportunitat?

Darrerament se sent parlar molt de gamificació, i sota aquest concepte hi ha articles i experiències de tot tipus. Què és la gamificació? Realment funciona? Què he de saber per tal de crear una experiència gamificada?

De la mà de l’expert en gamificació, Oriol Ripoll, i de manera senzilla i planera, ens posarà al dia sobre aquest tema i ens aclarirà tots els nostres dubtes. Al llarg d’aquesta xerrada ens donarà les claus del concepte, mostrarà experiències i apuntarà les línies que cal treballar per tal d’aconseguir una bona proposta gamificada.

L’Oriol Ripoll és especialista en jocs i gamificació. Creatiu a Jocs al segon, una consultora dedicada a projectes de comunicació i educació a través del joc.

Professor de creació de jocs a Enti, el grau de videojocs de la UB, i al Màster en gamificiació i narrativa transmèdia a IEBS. Formador a diferents graus, postgraus i màsters a universitats catalanes.

La xerrada serà a les 19.30 h a l’Hotel Class de Valls i està adreçada a tots els públics, en particular a empreses, emprenedors i professionals de diferents activitats.

Podeu accedir al programa de les Jornades des d’aquest enllaç: Programa sencer

 Dimecres 27  d’abril a les 19.30 h a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions:

 http://bit.ly/1gWnig3 o trucant al 977 612010.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la xerrada en aquest enllaç que ens ha facilitat la Maria Folch de la Xarxa Òmnia. Gràcies Maria!


Jornades 2.0: Construint una ciutat intel·ligent

santi2-1024x683Ja tenim a punt la nova xerrada del cicle Jornades 2.0: “Construint una ciutat intel·ligent”.

En aquesta ocasió el nostre ponent serà  Santiago J. Castellà Surribas,  que ens parlarà de ciutats intel·ligents. Tindrem l’oportunitat  d’aclarir conceptes relacionats amb el tema de smart cities i també de conèixer les oportunitats que pot oferir al nostre territori  per a impulsar projectes locals. Segons les seves paraules: “Cal portar a tot el territori, des dels espais més rurals als més industrials, la lògica de l’economia i la societat del coneixement. En un món en xarxa tots tenim les mateixes oportunitats”.

En Santiago Castellà és Director de la Càtedra Tarragona Smart Mediterranean City de la URV, impulsor i director de projectes de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City i professor del Postgrau Social Smart de la Universitat de Barcelona, a més d’un extens currículum.

Tindrem l’ocasió de sentir les seves explicacions:

Dimecres 24 de febrer a les 19.30 h a l’Hotel Class de Valls.

Podeu fer les vostres inscripcions:

 http://bit.ly/1gWnig3 o trucant al 977 612010.

Us hi esperem!

Podeu veure les fotos de la Jornada en aquest enllaç i el reportatge a la web de la Xarxa – Òmnia.

També us deixem a continuació l’enllaç a la presentació del Santi Castellà: SmartCities.valls


1 2 3 4 5 6 32