“Vine a jugar amb nosaltres, entrenem…”

Esports al carrer és un projecte educatiu dissenyat dins el marc de Promoció Cultural i Comunitària, inclòs dins el bloc de “servei de dinamització i desenvolupament d’activitats esportives al carrer” del Programa d’Esport al districte IV. Es tracta d’un projecte impulsat pel Consorci Badalona Sud. Aquest projecte, gestionat i coordinat per ENTORN sccl, consta d’un equip tècnic format per dos educadors i un coordinador. Hi ha dues línies d’acció segons l’esport que es realitza :

Volei ST Roc i Bàdminton St Roc .

Activitats / Horaris / Llocs:

Són activitats obertes i gratuïtes amb la possibilitat d’inscriure-s’hi durant tot el curs, dirigida a adolescents del barri d’entre 11 i 17 anys.

La pràctica dels entrenaments de volei cada dilluns a les instal•lacions esportives públiques de Joan XXIII la tarda de dijous de 18.30h a les 20h.

Els entrenaments de bàdminton s’efectuen els dijous a l’IES Eugeni d’Ors entre les 18h i les 19.30h.

Per contactar amb l’equip de Esport al Carrrer i inscrivir-se, podeu fer-ho a través del nostre mail esportsalcarrer@gmail.com o venir directament en horari d’entrenament.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
41 consultas en 0.354 segundos.