cREU-ROJA-INFANTILEL TERRITORI DEL BARCELONÈS NORD AMB L’ALIANÇA HUMANITÀRIA PER A L ’ALIMENTACIÓ INFANTIL DE LA CREU ROJA AQUEST CAP DE SETMANA CREU ROJA INFORMARÀ SOBRE L’ALIANÇA HUMANITÀRIA A LA POBLACIÓ DE SANTA COLOMA DE GRAMENET
Des que va començar la crisi econòmica s’ha produït un augment de la vulnerabilitat en el conjunt de la població catalana i especialment entre la població infantil.
Segons l’Observatori de la Vulnerabilitat de Creu Roja, 7 de cada 10 famílies ateses no poden garantir l’alimentació saludable dels seus fills i durant el 2013, un total de 62 . 560 infants catalans han rebut ajuda alimentària de l a Creu Roja a través dels seus diferents projectes.
L’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja dirigida a tots els estaments socials per fer front de manera col•lectiva a l’actual situació d’emergència que viu una part de la població infantil del nostre país.
Creu Roja Barcelonès Nord realitza diferents projectes dirigits a l’alimentació infantil de 0 a 3 anys a través de kits d’urgència per a nadons, targetes de pre – pagament de suport alimentari per a infants i adolescents de 3 a 16 anys, beques de menjador escolar a primària o berenars en espais d’educació i lleure.
En el marc del Conveni de col•laboració entre Creu Roja i el Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona per treballar l’assessorament, la recerca i el foment del treball comunitari entre la universitat i Creu Roja, la passada setmana es va presentar una conferència adreçada a alumnes i docents del Campus sobre l’Aliança Humanitària a càrrec del Coordinador Autonòmic de la Creu Roja a Catalunya Enric Morist.
Aquest diumenge 23, el missatge de l’Aliança es farà extensiu a tota la població de Santa Coloma de Gram enet durant la celebració del Di a dels Drets dels Infants a la Plaça de la Vila.
Durant aquesta activitat, voluntaris i voluntàries de la Creu Roja dinamitzaran activitats lúdiques i donaran informació sobre l’Aliança a fi de recollir donatius per poder continuar duent a terme els nostres projectes d’alimentació infantil.
Per a més informació sobre L ’ Aliança Humanitària : www.ellsnopodenesperar.org
Tel : 902 22 22 92
#ellsnopodenesperar

  • Share/Bookmark
Etiquetas: ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
39 consultas en 1.161 segundos.