10690020_1532603506973282_1872116120323711978_n“La Federació de dones Badalona organitza una cadena humana contra el tràfic de persones i l’explotació sexual
“La Federació de dones Badalona, amb els suport de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, ha organitzat per dimarts 23 de setembre, una cadena humana per commemorar el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de Persones. D’aquesta manera Badalona s’uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta especialment a les dones de totes les edats i defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.
L’acte, que es farà sota el lema “Que el nostre cos no sigui el negoci de ningú”, tindrà lloc dimarts 23 de setembre, a partir de les 18 hores, al pont del Petroli de Badalona. Un cop s’hagi envoltat el pont s’iniciarà una marxa pel passeig Marítim fins al carrer de Mar, acabant el seu recorregut a la plaça de la Vila on es llegirà un manifest. La cadena comptarà amb la participació de la regidora de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado.
Les convocants demanen a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin una samarreta blanca.
Aquesta cadena humana tindrà una altra vessant solidària ja que tots els participants i assistents que ho desitgin podran col•laborar amb el Banc dels Aliments de Badalona aportant un quilogram d’aliments no peribles. L’organització ha previst dos punts de recollida dels aliments: un al pont del Petroli, on s’inicia la cadena, i l’altra a la plaça de la Vila, on es donarà per acabat l’acte.”

  • Share/Bookmark
Etiquetas: ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.340 segundos.