El Punt Òmnia C.C. Sant Roc posa a disposició de la Fundació Pere Closa espais per ajudar els joves a practicar les TICS i aprendre a cercar informacions en la Web, redactar articles amb l’ordinador, entre altres activitats.
El projecte Siklavipen Savorença (educació amb tothom) treballa amb nens i joves gitanos, amb les famílies i amb els professionals de l’àmbit socioeducatiu per afavorir i potenciar la formació del poble gitano i per obtenir com a resultat l’èxit escolar.
Les monitores Marisol, Eva, Ariadna, gaudien dels recursos de la sala.
Un exemple de bon pràctica és el treball de Emanuel que va crear un blog sobre la seva afició al futbol.
>>>Anar al blog d’Emanuel http://opinandoenblanco.wordpress.com/

També, està plantejat fer dos cursos d’iniciació a la informàtica per als col·lectius de mares i pares gitanos per millorar la seva ocupabilitat. El Punt organitzarà aquests nous cursos.

Anar a la Web Fundació Pere Closa

Pascal.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
39 consultas en 0.403 segundos.