aupa pau_flyer cara aDissabte 19 de gener 2013, és organitza la quarta edició del festival AupaPau :

“amb la il·lusió intacta i amb les ganes de seguir tirant encara més endavant el projecte, seguint totalment amb la seva ideologia: lluitar per la pau mundial i ajudar a les famílies més necessitades, sense caure en cap corrent polític ni moviment capitalista.

Us esperem dissabte per recollir el màxim d’aliments!”

“El festival pretén ser una reivindicació de pau i justícia social. En cap moment es toquen diners, i tota la gent que hi participa hi col.labora sense cap ànim de lucre.
El tret característic de l’Aupapau és que per participar i/o poder assistir a qualsevol acte, no s’ha de pagar cap preu econòmic, simplement fer una aportació de menjar.

En la seva quarta edició, el festival segueix creixent a una velocitat vertiginosa. En les seves tres anteriors edicions, ja s’han recollit més de dues tones de menjar i han passat més de 3.000 persones.”

…”Finalment em arribat a un acord per poder ocupar el carrer Sant Anastasi i poder realitzar les activitats amb normalitat dins dels tres punts neuràlgics. (Plaça de la Vila, Sant Anastasi i Teatre el Círcol)”

>>> + Informacions

  • Share/Bookmark
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
39 consultas en 0.424 segundos.