Club-social-badiu-LOW-COSTEl 2 de maig 2012, El grup de teatre “La Banda” del Club Social “el Badiu” de Badalona presenta el seu nou espectacle titulat “LOW COST”. Aquest espectacle és una comèdia de situació on un grup de desconeguts es queden atrapats en una sala d’espera d’un aeroport.

Vine a passar una bona estona amb l’humor de “La Banda”, segur que voldràs repetir.

“Que tenen en comú, una parella que celebren el desé aniversari, uns excursionistes que s’han perdut, un arquitecte, un turista que no sap l’idioma, un marquès i el seu criat?

No és cap acudit. Aquest és el punt de partida d’aquesta divertida història sobre les relacions entre desconeguts.”

L’espectacle “LOW COST” és un muntatge propi i que s’ha anat confeccionant amb les aportacions de tot l’elenc del grup de teatre.

LOW COST es presenta el proper dimecres 2 de maig al teatre del Circol Catòlic de Badalona (c/ Sant Anestasi 2) a les 19:00 hores i l’entrada un donatiu de 2 euros.

Per fer les vostres reserves podeu contactar amb AFAMMEBAN (Associació de Familiars de Malalts Mentals del Barcelonès Nord).
Adreça: Av. Dr Bassols, 62, 2n pis. Badalona
Telèfon: 93 383 58 39.

Us esperem!!!

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.555 segundos.