Mai és tard, podeu fer el primer pas i apropar-se al punt per començar un camí d’iniciació a la informàtica i a les TICs, per participar en el reforçament del teixit de la nostra comunitat.

“No diga es impossible, però no l’he fet mai”.

Quant a :

Logo_proyecto_OmniaStRoc8-lPunt Òmnia Casal Cívic Badalona – Sant Roc  és un servei obert a tothom d’accés a les noves tecnologies i a la informàtica amb el suport d’un professional dinamitzador.

El telecentre informàtic i Punt TIC pertany a la Xarxa Òmnia, un programa promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i està gestionat per FAVIBC.

Web de la Xarxa Òmnia : http://xarxaomnia.gencat.cat/ amb localitzador de Punts

Web del Punt: http://santroc.xarxa-omnia.org/

El programa Òmnia té un paper fonamental en la lluita contra la bretxa digital i l’exclusió social, i participa en el foment de la cohesió social de la comunitat, del barri i del territori.

El Punt està ubicat en el Casal Cívic Sant Roc, on es beneficia de sinergies amb les activitats organitzades pels professionals del Casal.

Serveis:

Estem obert a tot tipus de públic i oferim activitats gratuïtes de formació en la informàtica i d’informació en les TICs:

- Cursos d’iniciació i de perfeccionament per a adults i joves, així com infants.

- Espais Adults d’accés lliure i activitats temàtiques. A més a més donem suport als usuaris en els seus projectes.

- Tallers de guiatge i d’orientació socio-laboral mitjançant Internet
En aquest tallers assessorem i formem en la redacció de currículums, en la recerca de treball per Internet, en l’ús de les borses d’ofertes de treball, i de les candidatures per correu electrònic.

- Assessorament, formació i cessió d’espais per a les associacions del territori.

- Nous cursos de:
. Retoc de fotografies i organització en àlbums.
. Mòbil Android i aplicacions.
. Descoberta dels recursos web,programari lliure, les eines del núvol i les Apps de Google: Maps, Youtube, traductor, aplicacions, Drive, Google Fotos, Documents en línia.
Adreça:
Casal Cívic Sant Roc – Punt Òmnia. Avinguda del Maresme, 182-190. 08918 – Badalona. Metro Sant Roc.
Tel. 93 460 09 69.
Transports: Bus: L24 BD25, BD3, BD30, BD31.Tramvia i Metro: L2 Estació Sant Roc.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ:
Les sol·licituds d’informació i les inscripcions als cursos i activitats es fan solament presencialment cada dilluns de 18:30 a 19:30. Demanar Pascal.

Veure ubicació en GoogleMaps:

View Òmnia Casal Cívic Sant Roc in a larger map

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , ,
Un Comentari a “Descripció Punt Òmnia Casal Cívic Badalona Sant Roc”
  1. Josep Martínez dice:

    Soc una persona amb una discapacitat física amb alts coneixemants d’inforàtica; ofimàtica, programació i mantenimant d’ordinados i estic interesat a posar els mus coneixaments a canvi d’un acompayament a visitar la meva dona mentres estrova ingresada en un centre Socio-Sanitari.

  2.  
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.352 segundos.