exposicio-creuroja-salutverda

Exposició Sensibilització i Cooperació Internacional:  Salut Verda, salut indígena a l’Equador.
Assistents: Gregorio Belmonte, Regidor de Solidaritat de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.  Rosa Marco i Altimira, Presidenta de Creu Roja Barcelonès Nord.
Dia: Inauguració Dilluns 04 d’Abril 2011 a les 18:30 hores
Lloc: Sala d’Exposicions de la Biblioteca Font de la Mina (C/Ponent, 21-25). Sant Adrià de Besòs

Exposició: ”

Des del 28 de març fins al 8 d’abril, els veïns de Sant Adrià podran gaudir de l’exposició Salut Verda, salut indígena a l’Equador, que acollirà la Biblioteca Font de la Mina. Aquesta  exposició, emmarcada a les XIV Jornades Solidàries de Sant Adrià de Besòs que enguany es  posa en manifest el conveni de cooperació directa amb la Municipalidad de Ancón (Perú),  afegirà una visió més àmplia sobre les tradicions i cultures llatinoamericanes.

Dins l’exposició, finançada per l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el visitant s’aproparà a la cosmovisió dels pobles indígenes equatorians que investiguen en la medicina natural i defensen la Farmàcia Verda com a part de l’entramat de la seva riquesa natural, diversitat ètnica, i ubicació geogràfica que condiciona per si mateixa, un escenari propi i únic per a una cultura en constant intercanvi amb la naturalesa.

En tal sentit, Salut Verda, salut indígena a l’Equador, imprimeix importància a la promoció de la medicina tradicional, dóna a conèixer altres visions de la salut, i reclama la necessitat de protegir i difondre aquest coneixements com a estratègia per protegir la medicina natural i la biodiversitat front la amenaça de la biopirateria.

Aquesta exposició interactiva, dissenyada per Creu Roja, es va muntar per primer cop al 2007; des de llavors ha visitat diverses ciutats espanyoles, entre elles Badalona i ara Sant Adrià, ja que el seu contingut és de total actualitat i interès.”

Per a més informació es pot consultar la web salut-verda.org

creuroja-image001

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 1.674 segundos.