CARTELL-III-Cicle-TeatreblasinfanteProposem anar al Teatre

Les companyies de teatre dels barris Sant Roc, Llefià, La Salut organitzen el tercer cicle de tardes de teatre al Blas Infante.

Obra MÀGIA CAFÈ  del GRUP TEATRAL  LAPSUS: 21 de novembre a les 19 h.

“Un local enmig d´un parc fosc de qualsevol ciutat. Benvinguts a Màgia  Café, l´únic local on  les veritats sagrades es diuen a ritme de carícia; l’illa utòpica on es refugien els que van perdre el cor en brutals baralles de l´asfalt;  l’ escenari escollit  pels que  ho han perdut tot menys la dignitat. Aquesta no , aquesta queda permanent en el fet mateix de viure.  Màgia Cafè és un món. La realitat n’és  un altra. Paloma Pedrero dibuixa amb la seva ploma  valenta un espai nou on la paraula que s’escapa sense màscares, segueix exercint el poder benigne de la creació”.

Grup de teatre del Ateneu Sant Roc

¨GRITOS¨ de mujeres a través de la historia del teatro. Cia. teatral Màgic Empenta:  5 de desembre a les 19 h.

¨Gritos¨de mujeres a través de la historia del Teatro representa monòlegs i escenes d’algunes de les obres dels grans directors ( Lorca, Sòfocles, Ibsen,Shakespeare….) La directora intenta analitzar el paper i l’evolució de la dona en diferents moments de la història. En definitiva, observar les preguntes, les pors i el anhels de l’ésser humà , però … amb ulls de dona .

Companyia de Llefía.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
41 consultas en 0.412 segundos.