museu gitano catalunya kataluniaqo rromano musèoEntrem al museu: http://oliba.uoc.edu/gitanos/

La col·laboració entre les associacions gitanes de Catalunya, experts de la Universitat Oberta de Catalunya U.O.C, la Generalitat, ha permet la creació del Museu Virtual del Poble Gitano a Catalunya.

En el marc del Pla Integral del Poble Gitano, s’ha creat  el projecte “Kataluniaqo rromano musèo” , finançat per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, amb la col·laboració de la Secretaria d’Acció Ciutadana que lidera aquest Pla.

“…sorgeix des del convenciment que pot ser una nova font d’expressió de la cultura gitana on desenvolupar eines pel seu coneixement, la seva difusió, la seva conservació i sobretot , el seu apropament a la resta de cultures que conviuen utilitzant les Tecnologies de la Informació i Comunicació com eina multicultural.”

Trobarem moltes informacions i recursos sobre la història del poble gitano, les seves tradicions, la llengua Romanó, personatges, artistes, galeries, etc.

Enllaços Webs d’interès:

Sàpiens núm. 87. Gener 2010. La llarga història del poble gitano

  • Share/Bookmark
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 0.534 segundos.