El 2 d’abril, el treball en xarxa dels Punts Òmnia Casal Cívic Pomar Av. Pomar i Casal Cívic Sant Roc, va permetre organitzar una sortida de geocaching al barri de Dalt de la Vila a Badalona, conjuntament amb el Departament de Serveis territorials de Cultura de Badalona.

Com a objectius es van proposar fer descobrir el patrimoni històric, donar a conèixer el joc del Geocaching i fomentar l’intercanvi de coneixements i la integració entre les persones usuàries.

La Geocerca o Geocaching és un joc a l’aire lliure de cerca de tresors al món real amb l’ajuda de dispositius GPS. Els participants han d’anar a unes coordenades específiques i, un cop al lloc, intentar trobar-hi el geoamagatall (contenidor) amagat per altres jugadors. Es pot jugar tant a la ciutat com en plena natura. Les coordenades geodèsiques dels amagatalls són publicades al lloc web.

Els participants van utilitzar els GPS per trobar-se al Museu de Badalona on va començar la ruta, després van visitar la Torre Vella, L’església de Santa Maria, el Carrer Fluvià, la Plaça de l’Oli, Sant Miquel dels Sants, el Nen del Globus, el Teatre Romà, la Font modernista i la Plaça Pau Casals i carrer de la Costa. Per acabar, van deixar un geocaché amagat a la ciutat.

#favibc #xarxaòmnia #viuelsbarris #omniapomar

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
37 consultas en 0.352 segundos.