CollageDiaDonaOmniaSantRoc2016El Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc celebra el Dia de la Dona amb la realització i l’enviament de postals.

El punt organitza un conjunt d’activitats temàtiques per reivindicar la reducció de les desigualtats de gènere i una participació més justa de la Dona en la societat, especialment en el món del treball.

Els participants i els usuaris de les entitats, com el Club Social Badiu i la Residència Llar de Salut Mental, van realitzar les activitats de recerques d’informacions i eslògans a Internet, la creació de núvols de paraules, el disseny de collages i postals reivindicatives.

Us convidem a gaudir de la galeria de postals que es van crear,  i llegir al final de l’article els textos triats pels usuaris:

TEXTOS RECOLLITS PELS USUARIS

Segons la OIT:

“…la bretxa de gènere al mercat de treball no és només salarial, sinó que es dóna també en altres àmbits relacionats amb el treball i les relacions laborals, com són la desocupació, la qualitat de l’ocupació, les hores, les cotitzacions a la seguretat social o el treball no remunerat…”

“…Les dones representen menys del 40% de l’ocupació mundial…”

“…A escala mundial, l’escala salarial entre homes i dones s’estima en el 23%. O dit d’una altra forma: les dones guanyen el 77% del que guanyen els homes…”

Segons les dades d’Eurostat, la bretxa salarial era del 16,1% en l’exercici 2008 i ara, l’any 2016, ha crescut fins al 18,8% a Espanya.”



  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
37 consultas en 0.349 segundos.