L’Ateneu ens proposa: “Benvolguts i benvolgudes:
Aquest inici de curs arriba amb una nova proposta de concert solidari en favor dels projectes de l’Ateneu organitzada per Laboratoris Menarini.

Gospel & Jazz
Dijous 15 d’octubre de 2015 a les 21.30 h
A l’Auditori de Barcelona

concertsolidariateneu15102015Menarini, en línia amb el compromís de col·laboració amb el seu entorn més proper, promou el concert “Gospel & Jazz, notes solidàries per Badalona” en benefici de tres institucions que treballen pel benestar social de la ciutat: la Fundació Ateneu Sant Roc, Cáritas Diocesana de Barcelona, i l’Institut de Recerca de Ciències de la salut de l’Hospital Germans Trias i Pujol (IGPT).

El director musical, cantant i compositor Erwyn Seerutton oferirà un viatge musical intens, des de l’emoció del gospel i els espirituals negres a la llibertat del jazz.
El concert s’iniciarà amb l’Erwyn Seerutton’s Ensemble, una formació de quatre veus i quatre músics per a donar pas al Cor de Gospel Sant Cugat amb l’espectacularitat de més de 70 cantants a l’escenari acompanyats pels músics Guim G. Balasch, Manuel Krapovickas, Federico Mazzanti i Oriol González.

Podeu comprar les entrades a http://www.notesperbadalona.org/ca/, les taquilles de l’Auditori o reservar-les a l’Ateneu.”

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,
Deixa un comentari


Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
36 consultas en 1.677 segundos.