cartel_festes_primavera_santroc_2015L’Ateneu Sant Roc anuncia la festa de primavera i ens proposa activitats:
“Ja és primavera i a Badalona comença la festa! També a Sant Roc comença la festa!!
El cartell de festes d’enguany ens vol dir moltes coses…
Malgrat que el nostre barri Sant Roc, no estigui en òptimes condicions urbanístiques: que encara hagi pisos per enderrocar, que les rajoles pugin i baixin, que el terra esdevingui una mena de patchwork irregular de gris i roig, que als jardins només hagi terra, que plaça Roja estigui destrossada…
…com cada any esperem sortir junts al carrer i tímidament donar un nou color de primavera, el nostre millor color de festa perquè sempre és un bon moment per créixer, compartir i celebrar.
I comencem amb força les activitats d’aquesta setmana:

Dijous 23 d’abril
Sant Jordi al carrer, amb parada de llibres durant tot el matí.
De 9 a 14 h a la plaça Sant Elies.
Hem recollit 1.400 llibres i passaran infants de les escoles i instituts del territori; l’any passat van ser més de 2.200.

Divendres 24 d’abril a les 17.00 h
Ateneu al carrer: Catifa de contes una tarda de jocs i contes per a totes les edats. Amb la col·laboració de la Biblioteca de Sant Roc i el grup Ayne Trinitàries. I a les 18.45 h, l’espectacle Contes al terrat de l’Anna Roca, en col·laboració amb la Fundació La Roda.
Divendres 24 d’abril a les 21.00 h
Sol, fa, nits… de festa música amb el Cor de l’Ateneu. Un bon inici de festes amb la il·lusió i la força dels 40 cantaires del Cor.
Us esperem!”

>>>Enllaç per descarregar el Programa de la Festa Primavera 2015

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,
Deixa un comentari


logo xarxaòmnia Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA. Instalation and customization traduction: Pascalix logo dept afers socials
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
39 consultas en 0.362 segundos.