El Punt Òmnia CC. Sant Roc va organitzar una recollida de fotos del usuaris per celebrar la festa de primavera de Sant Roc i el dia mundial d’Internet que es va publicar.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , , , , ,

Comentaris Cap Comentari »

Primeras Galerías   – Primeres Galeries de de Fotos.

logo_Fototeca_BDN_600Els participants fotografien Badalona, recullen fotos per compartir  i  participen en la creació de la nostra Fototeca BDN. Ciutadans de Badalona podeu portar les vostres al Punt per escanejar, compartir i publicar, personalment al Punt o per correu@.

Los participantes fotografían Badalona, recogen fotos para compartir y participan en la creación de nuestra Fototeca. Ciutadans de Badalona podéis aportar las vuestras al Òmnia Sant Roc, para escanear, compartir y publicar, personalmente al Punt o por correo@.

Els participants fotografien Badalona, recullen fotos per compartir  i  participen en la creació de la nostra Fototeca BDN. Ciutadans de Badalona podeu portar les vostres al Punt per escanejar, compartir i publicar.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , ,

Comentaris Cap Comentari »

Fotos tomadas en el carrer por Luisa.

  • Share/Bookmark
Etiquetas: , , ,

Comentaris Comentarios desactivados

Blog i articles fet pels usuaris, participacions de ciutadans. Creative Commons: Reconeixement N.C. I. CC BY SA
1 de 11
Creative Commons License Obres subjectes a a una llicència de :Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons.
39 consultas en 2.390 segundos.