El bloc com a eina de promoció personal i professional a les Jornades 2.0

traseraAquest proper dijous 30 d’abril a les 19.30h tenim la nova xerrada del cicle de Jornades 2.0. En aquesta ocasió parlarem de blocs de la mà de Txaber Allue  i la Raquel Cantos. Els nostres convidats ens explicaran com van iniciar la seva experiència al món dels  blocs i les xarxes socials i de quina manera han estat una ajuda al desenvolupament de les seves activitats personals i professionals.

El Txaber Allue és el creador del bloc El cocinero fiel on periòdicament va penjant receptes i consells de cuina. Per la seva part, la Raquel Cantos, té un bloc dins de la seva pàgina Dolça fantasia, on a més de vendre els seus productes, informar de cursos i tallers, dona a conèixer les seves creacions en el món de la pastisseria creativa i el fondant.

En aquesta ocasió el tast de vi l’oferirà  Vins Padrò de Bràfim

Dolça fantasiael cocinero fiel

La xerrada serà, com sempre, a l‘Hotel Class de Valls i esteu tots i totes convidats.

Per ajudar-nos a a fer previsions de l’aforament, podeu fer les vostres inscripcions telefònicament al 977 612010 o bé a a través del formulari on line:  http://bit.ly/1gWnig3


La formació on line a través de l’aula Mentor de Valls

logo-aula-mentorEl passat mes de setembre de 2014 l’IMDL Vallsgenera es va acreditar com a centre oficial  Mentor a Valls.

Mentor és un sistema de formació a distància a través d’Internet promoguda pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport que està adreçada a persones majors de 18 anys.  Ofereix un sistema  d’inscripció, aprenentatge i dedicació  totalment flexible, no subjecte ni a horaris ni a terminis de cap tipus. Cal destacar que els preus dels cursos són molt ajustats i existeix la possibilitat de fer recarregues de matrícula si no es pot acabar dins del termini inicial.

L’aula Mentor ofereix més  de 170 cursos en permanent actualització, organitzats per àrees de coneixement: Disseny i autoedició, Disseny web, Programació, Mitjans audiovisuals, Salut, Cultura i formació general i una amplia oferta per a a emprenedors  i empreses: Creació i Administració de PIMES, Gestió de Recursos Humanos, tributs, Comerç i Màrqueting, etc.

L’aula Mentor té aprox. 500 aules repartides per l’estat espanyol i a Iberoamèrica . A Catalunya hi ha 14 aules de les quals 5 són a la província de Tarragona:  Reus, Tarragona, Cambrils, Constantí  i ara a Valls.

Des de que es va posar en marxa a Valls, s’han matriculat 6 persones en àmbits molt diferenciats: Musicoteràpia, Programació, Comptabilitat, Tributació, Xarxes socials i Anglès.

Us animem a fer servir aquest recurs

Podeu veure a continuació la presentació de l’Aula Mentor de Valls i accedir a la pàgina oficial de MENTOR des de aquí:

 

 


Propers tallers al Punt Òmnia

La setCartell punt de llibremana vinent tenim 2 propostes de tallers, un adreçats a persones adultes i l’altre adreçat a joves.

El primer, CREA PUNTS DE LLIBRE PER SANT JORDI,  els dies dimarts 14 i 21 d’abril de 11 a 13h. al Centre Cívic de Valls (Ca Creus) i el segon, adreçat a nens i joves, APRÈN A PROGRAMAR AMB SCRATCH,  els dimecres 15 i 22 d’abril de 18 a 20hores. Per a poder participar cal que us apunteu al Centre Cívic de  Ca Creus. Vinga que encara queda alguna plaça!

Cartell scratch

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Comencen les activitats a l’Òmnia de Valls amb una xerrada sobre càmeres digitals

Cartell xerrada camera digitalAvui 9 d’abril a les 18  hores al Punt Òmnia del Centre Cívic de Ca Creus, comencem les activitats de l’Òmnia amb la xerrada a càrrec de la fotògrafa vallenca Montse Millàs. La Montse ens explicarà quins aspectes hem de tenir en compte a l’hora de comprar una càmera digital.

Podeu seguir les activitats de la Montse al seu bloc o al Facebook.

La xerrada està oberta a tothom i es farà a la sala d’actes de Ca Creus. Esteu tots i totes convidats. Us hi esperem.

Per una altra banda us recordem que continuem fent  inscripcions per aquest trimestre i que encara tenim places lliures.

Aquest trimestre tenim una oferta molt variada tant a Ca Creus com a Vallsgenera.

A Ca Creus tenim:

  1. Retoca i comparteix fotos per Internet
  2. Crea punts de llibre per Sant Jordi
  3. Vols crear un blog?
  4. Penjar i compartir informació al núvol amb seguretat
  5. Aprèn a programar amb Scrath
  6. Crea la teva app mòbil amb Appinventor

A Vallsgenera (edifici Casa Caritat):

  1. Navegació i correu electrònic
  2. Participa a les xarxes socials
  3. Millora l’aspecte de les teves fotos amb GIMP

Per a qualsevol dubte ens podeu trobar a Ca Creus i/o a Casa Caritat.

Podeu veure les fotos de la jornada:


Inscripcions trimestre abril – juny 2015

Dilluns 23 de març comencen les inscripcions als tallers de d’informàtica per al nou trimestre que començarà després de Setmana Santa.

Els horaris per a fer les inscripcions són els següents:

Vallsgenera

Fins divendres 27 de març

Matins: Dimarts, dimecres i divendres de 9 al 12 hores a l’aula Òmnia 1

Tardes: Cada dia de 15 a 19hores a Recepció Planta Baixa

Edifici Casa Caritat: Carretera del Pla 37A

977 612010
omniavalls@gmail.com

Centre Cívic de Valls

Fins divendres 27 de març

Matins: de dilluns a divendres 10 a 14 hores

Tardes: dimarts i dijous de 17 a 19 h.

Espai Ca Creus: Carrer Sant Pere, 2

977 609849
centrecivic@valls.cat

Podeu veure l’oferta formativa a continuació:

OFC-Vallsgenera-Abril 2015-difusió

OFC-Centre Cívic-Abril 2015-difusió

 


1 2 3 4 5 6 29