TIC i Turisme a les Jornades 2.0

JMGAquest proper dimecres 16 de juliol tenim la propera xerrada del cicle Jornades 2.0 #J20Valls.

En aquesta ocasió comptarem amb la presència del Josep Maria Galià, Enginyer Superior en Telecomunicacions, Director de l’empresa Emprèn, solucions integrals per a l’empresa, consultor Idigital i expert TIC amb àmplia experiència en el sector Turisme i l’assessorament a empreses.

Segons l’estudi 2012 sobre Les TIC en el sector turístic: El turisme és clau en l’economia catalana: representa l’11% del PIB i ocupa més de 400 mil persones. Tot i la conjuntura actual, és un sector en creixement, i per aquest motiu els indicadors l’assenyalen com un dels principals motors per impulsar la recuperació econòmica del país.

La introducció de les TIC dins del sector turístic, i sobretot el creixent ús d’Internet per part dels turistes a l‘hora de planejar, reservar, comprar i comentar un viatge, està suposant un canvi substancial en la manera tradicional d’operar i afecta tots els actors de l’ecosistema turístic. Tots aquests canvis obliguen els agents turístics, tant públics com privats, a adaptar-se i innovar per tal de continuar sent competitius. POdeu accedir al document des d’AQUÍ.

La xerrada serà, com sempre, a l’Hotel Class de Valls . Per a participar podeu fer la vostra inscripció directament a:  http://bit.ly/1gWnig3 o bé trucant al 977 612010.

Us hi esperem!


Tornen els nens i nenes de les aules d’acollida a l’Estiu amb la llengua riu

Com cada estiu, tornen al Punt Òmnia i al nostre edifici de Casa Caritat de Valls les aules d’acollida dins del programa de reforç de la llengua catalana: A l’estiu amb la llengua riu.

Els nens i nenes estaran un parell d’horetes amb nosaltres a l’aula Òmnia cada dia durant tot el mes de juliol i faran moltes activitats que els faran el matí entretingut i profitós. La resta del matí  faran classe de català i també jocs. Esperem que s’ho passin molt bé i que aprenguin moltíssim.

Els hi donem la benvinguda a tots els nens i nenes.

 

Animació de: blocs.xtec.cat

En aquesta pàgina anirem recollint les activitats realitzades:


Comunicació digital corporativa a les Jornades 2.0

Dimecres passat vam poder escoltar la xerrada de l’Assumpció Huertas,  professora d’Estudis de Comunicació de la URV,  doctora en Sociologia Educativa i  vicedegana de la Facultat de Lletres de la URV, que ens va parlar sobre  Comunicació digital corporativa: un correcte ús del Social Media per a una comunicació efectiva.

La xerrada va ser molt interessant i ens van donar pistes per a portar una bona comunicació a través dels diferents canals d’Internet.

Podeu accedir a la seva presentació aquí: Comunicació digital corporativa.


Assumpció Huertas a les Jornades 2.0

Foto A.Huertas

Aquest proper dimecres 18 de juny, tindrem a la professora d’Estudis de Comunicació de la URV i doctora en Sociologia Educativa, que ens parlarà sobre Comunicació digital corporativa: un correcte ús del Social Media per a una comunicació efectiva.

Fa aproximadament 1 any vam tenir l’oportunitat d’escoltar a la Doctora Huertas a Valls dins del nostre 1r cicle de xerrades, on es va parlar de Noves tecnologies i comunicació 2.0. Podeu veure aquí la seva presentació.

En aquesta ocasió, continuarem aprofundint  en el món de la comunicació digital i les oportunitats que ofereixen a petites i mitjanes empreses i professionals. Com sempre, esteu tots i totes convidats a l’Hotel Class de Valls el proper dimecres 18 de juny a les 19.30h.

Podeu fer les vostres inscripcions a: http://bit.ly/1gWnig3

 


Dones i TIC al món de l’empresa

sabataDimecres passat vam poder sentir la Teresa Torres i la Iolanda Gatell explicant, la primera, una mica el mapa de la situació de les dones a l’àmbit de l’empresa, l’emprenedoria i concretament les TIC. La segona, ens va  explicar l’extraordinària trajectòria de la seva carrera empresarial i de la seva empresa, CTAIMA.

Segons la presentació de la Doctora en Administació i gestió d’empreses i professora de la URV, Teresa Torres, segons recents estadístique, de cada 1000 dones, 4 treballen en el sector TIC, en relació als homes, que de cada 1000, hi treballen 20 al sector de les TIC. El 20% dels graduats en informàtica són dones i només el 9% de desenvolupadors Apps són dones, encara que hi ha una previsió de 5 milions de llocs de treball al sector App per l’any 2018.

Les dones emprenedores en el sector ciència i tecnologia  fluctuen del 5 al 15% per tant es pot dir que i ha una clara segregació en els sectors amb més potencial i més innovació.

Podeu veure la seva presentació aquí: Dones i TIC al món de l’empresa

Per la seva banda, la Iolanda Gatell va explicar com amb 27 anys va emprendre l’aventura emprenedora i empresarial en solitari i com davant de les enormes dificultats dels inicis va aconseguir remuntar la seva empresa fins 10 anys més tard, posicionar-se com a una consultora de primera línea en els àmbits de la qualitat, medi ambient, prevenció i últimament amb el desenvolupament de software a la mida de les necessitats dels seus clients.

Amb oficines a Tarragona i Madrid i presència a diferents països d’Europa, estan en creixement constant i els valors, reconeix la Iolanda Gatell són: esforç, integritat, vocació de servei, excel·lència i innovació.

Podeu veure la seva presentació aquí: CTAIMA_VALLS

Les fotos de la jornada:

Recordeu que les Jornades 2.0 continuen i que la nostra propera xerrada és: Comunicació digital corporativa: Un correcte ús del Social Media per a una comunicació efectiva.

La xerrada serà el proper 19 de juny a les 19.30h a l’Hotel Class de Valls i la ponent en aquesta ocasió és la professora d’estudis de comunicació de la URV, Assumpció Huertas. 

Nota: la foto de la sabata, estreta de la presentació de la Dra. Teresa Torres


1 2 3 4 5 6 25