Estratègia a les xarxes socials per a la promoció de marca

traseraAquest proper dijous 28 de maig tenim la xerrada Estratègia a les xarxes socials per a la promoció de marca.

En aquesta ocasió ens acompanyaran la Gemma Casalé, de Vilaniu Comunicacions i la Júlia Secall de la Llibreria Roca de Valls.

La Gemma Casalé serà la nostra experta  invitada i ens donarà pistes i claus d’èxit per a treballar la nostra marca a les xarxes socials. La Gemma  és periodista, llicenciada en Humanitats i Màster Societat de la Informació i la Comunicació. És sòcia de Vilaniu Comunicació, Directora de La Tertúlia de Ràdio Valls i col·laboradora de la revista Descobrir.

La Júlia Secall és mestra de professió però llibretera al càrrec de la llibreria  Roca de Valls, que l’any passat va celebrar el seu 70 aniversari. La Júlia manté una activa participació a les xarxes socials i ens explicarà la seva experiència en aquest sentit.

En finalitzar la xerrada, s’oferirà als assistents un vi de la Cooperativa de Bràfim de la D.O Tarragona.

La xerrada serà, com sempre, a les 19.30h. a  l’Hotel Class de Valls .

Podeu participar a la xerrada prèvia inscripció a:

IMDL Vallsgenera, Ctra del Pla, 37 A – 977 612010.

Inscripció on line a : http://bit.ly/1gWnig3

Podeu descarregar aquí el   Programa 2015


Taller botiga on line i xarxes socials

botiga on lineEl proper dilluns 1 de Juny dins del cicle OBERTS A LA INNOVACIÓ: ELS DILLUNS TECNOLÒGICS” es realitzarà a Vallsgenera el SEMINARI SOBRE BOTIGA EN LÍNIA I XARXES SOCIALS.

Aquest seminari està organitzat  per la Confederació del Comerç de Catalunya i és gratuït. Està adreçat  a comerciants, empresaris i autònoms del sector del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya.

L’objectiu d’aquests seminaris és posar a l’abast dels empresaris les noves eines tecnològiques per tal que els comerços puguin oferir nous serveis als seus clients i, alhora, millorin la seva competitivitat.

En aquests seminaris s’explicarà com muntar una botiga virtual amb molt poc esforç, sense oblidar la nostra botiga real i en un temps rècord.

Els seminaris, eminentment pràctics, estan dedicats concretament a la creació d’una botiga virtual i a les xarxes socials.

Els assistents als seminaris acabaran aquestes sessions amb el seus perfils de Facebook i Twitter creats i la seva botiga virtual gratuïta instal·lada.

Els participants als seminaris rebran un certificat d’assistència de la Confederació de Comerç de Catalunya.

Si esteu interessats a participar al seminari, podeu adreçar-vos al 977 612010 o personalment a la Recepció de IMDL Vallsgenera.

Podeu veure el programa sencer aquí: Programa VALLS


17 de maig, dia d’Internet

Ahir 17 de maig es va celebrar el Dia Mundial d’Internet.  Internet ja forma part de les nostres vides. Així es pot veure a  l’informe telefònica 2014  d’aquest últim any.

Afegim també  l’enllaç a  l’informe de l’observatori de TINET  , sobre els usos d’Internet a les comarques tarragonines. Tinet està d’aniversari i compleix 20 anys de funcionament. Enhorabona!

Podeu llegir 2 articles molt interessants a la web de Tinet:

  1. Internet i els menors
  2. Adolescents i mòbils

 


Properes activitats al Punt Òmnia de Valls

El Punt Òmnia de Valls organitza per als propers dies les següents activitats:

 

Programa30-04cARTELL TALLER DE BLOG

Cartell app_inventor

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació:

 

 


El bloc com a eina de promoció personal i professional a les Jornades 2.0

traseraAquest proper dijous 30 d’abril a les 19.30h tenim la nova xerrada del cicle de Jornades 2.0. En aquesta ocasió parlarem de blocs de la mà de Txaber Allue  i la Raquel Cantos. Els nostres convidats ens explicaran com van iniciar la seva experiència al món dels  blocs i les xarxes socials i de quina manera han estat una ajuda al desenvolupament de les seves activitats personals i professionals.

El Txaber Allue és el creador del bloc El cocinero fiel on periòdicament va penjant receptes i consells de cuina. Per la seva part, la Raquel Cantos, té un bloc dins de la seva pàgina Dolça fantasia, on a més de vendre els seus productes, informar de cursos i tallers, dona a conèixer les seves creacions en el món de la pastisseria creativa i el fondant.

En aquesta ocasió el tast de vi l’oferirà  Vins Padrò de Bràfim

Dolça fantasiael cocinero fiel

La xerrada serà, com sempre, a l‘Hotel Class de Valls i esteu tots i totes convidats.

Per ajudar-nos a a fer previsions de l’aforament, podeu fer les vostres inscripcions telefònicament al 977 612010 o bé a a través del formulari on line:  http://bit.ly/1gWnig3

Podeu veure les fotos de la jornada AQUÍ


1 2 3 4 5 6 30