Inscripcions als tallers de setembre – desembre

Oferta formativa adreçada a la ciutadania

Un cop acabades les vacances el Punt Òmnia de Valls torna a posar en marxa aquest trimestre amb una nova oferta formativa adreçada a la ciutadania que vulgui millorar les seves competències digitals.

 laptop

Els cursos de 18 hores que s’ofereixen són:

Els tallers de curta durada que s’ofereixen són:

Les inscripcions estan obertes a partir d’aquesta setmana en els horaris següents:

Aula Mentor Valls

 

Si el que us logo-aula-mentorinteressa és la formació on line, us recordem que l’Aula Mentor Valls també es torna posar en marxa amb una àmplia oferta formativa organitzada en àrees temàtiques: Disseny web, Educació, Administració i Gestió, Tributació, Gestió de Pimes,  Anglès, etc.

Per a més informació: Telèfon: 977 612010  valls@aulamentor.es


 

Acreditació en competències digitals ACTIC

Finalment, us recordem que des de l’any 2010, Vallsgenera és centre col·laborador  de la Generalitat de Catalunya per a realitzar l’acreditació en competències digitals ACTIC. 

Al nostre centre ja s’han presentat més  de 300 persones  a les proves de l’ACTIC, de les quals s’han acreditat aprox. el 65%, segons el nivell .

Recentment, prop de 3.500 estudiants de la UOC es van beneficiar de l’acord entre el Departament d’Empresa i Ocupació i  la UOC, que va establir l’equivalència entre el certificat de l’assignatura Competències TIC de la UOC i el certificat mitjà de l’ACTIC.

L’acreditació ACTIC és una millora de les competències digitals i de les oportunitats professionals de cara al mercat laboral.

Per a més informació: Telèfon: 977 612010 omniavalls@gmail.com


Molt bones vacances!

bathing-159587_1280

Aquesta setmana tanquem el Punt Òmnia fins el setembre.

Hem acabat les nostres activitats i ara toca descansar per a començar amb força el nou trimestre.

Us desitgem a tots i totes un molt bon estiu i ens veiem al setembre amb noves propostes formatives.

Fins aviat!!!

 


Oferta formativa d’estiu del Punt Òmnia de Valls

Pinzellades d'estiuAquest estiu continuen les activitats al Punt Òmnia de Valls de Vallsgenera i de Ca Creus amb una oferta de Pinzellades digitals de curta durada.

Aquestes pinzellades, adreçades a persones adultes,  són gratuïtes i tenen una durada de 2 hores.

Al Punt Òmnia de Ca Creus, i dins del programa d’Estiu Actiu, la proposta és la següent:

Vols treure les arrugues del rostre, millorar l’aspecte de la pell, ulls vermells, etc.? Doncs ara hi pots fer-ho de manera molt senzilla.

Dimarts 7 de juliol – de 10 a 12h.

Vols passar una bona estona amb activitats entretingudes: jocs de memòria i de lògica, endevinalles, jocs en xarxa, etc.

Dimarts 21 de juliol – de 10 a 12h.

Inscripcions Centre Cívic Ca Creus: Sant Pere, 2 . Tel. 977 609849 centrecivic@valls.cat

El Punt Òmnia de Vallsgenera ofereix les següents pinzellades digitals:

Vols crear un bloc i no saps com fer-ho? No estas a les xarxes socials i t’agradaria ser-hi? Tens problemes amb el correu electrònic? Doncs aprofita. Ara és el moment de aclarir-ho.

Dimecres 8 de Juliol – de 10 a 12h.

Coneix alguns del recursos per a retocar fotos des del teu mòbil i aprèn a compartir-les.

Dijous 16 de juliol – de 10 a 12h.

Inscripcions Vallsgenera:  977 612010 omniavalls@gmail.com

Campus Tecnològic

Finalment, enguany i per primer cop, s’ha preparat el , per a joves de 10 a 14 anys, el Campus Tecnològic, que es realitzarà a les instal·lacions de Ca Creus i a la sala d’informàtica del Punt Òmnia.

Aquesta activitat es portarà a terme pel grup Petits Enginyers del 13 al 17 de juliol, de 9.30 a 13 hores i es realitzaran activitats de Robòtica, 3D, Videojocs, Realitat Virtual, Invents i experiments i té un preu de 45€.

Totes les inscripcions es realitzaran

a partir del proper 29 de juny, de 10 a 14h.


El món del vi a Internet, tancarà aquesta edició de les Jornades 2.0

ProgramaAquest proper dijous 18 de juny  tancarem aquesta primera part de cicle de Jornades 2.0 Tics & Vins que van iniciar al març.

Aquests tallers de sensibilització que vam començar fa 3 temporades han volgut acostar diferents aspectes i temàtiques d’interès i actualitat en relació al món de les TIC. També s’ha intentat apropar als professionals, comerços, professionals i ciutadania, en general, casos propers de utilització de les TIC, explicada de primera mà pels seus protagonistes.

Aquesta edició, TIC & Vins, ha incorporat, entre d’altres, la participació de diferents cellers de la zona de la DO Tarragona i com a cloenda tindrem la xerrada El món del vi a Internet, a la qual assistiran com a ponents: Xavier Domènech, Gerent de la Cooperativa Falset Marçà,  Ruth Troyano, periodista especialitzada en enoturisme i blocaire i Adam Albert, coordinador d’enoturisme , imatge i disseny de la Vinícola de Nulles.

El tast de vi anirà a càrrec d’Adernats.

Com sempre, la xerrada serà a les 19.30h.  l‘Hotel Class de Valls.

Esteu tots i totes convidats. L’assistència és lliure.

Podeu participar a la xerrada prèvia inscripció a:

IMDL Vallsgenera, Ctra del Pla, 37 A – 977 612010

Inscripció on line a : http://bit.ly/1gWnig3

Fotos Jornada

Presentació Ruth Troyano


Taller d’eines 2.0 per a la creació de webs i blocs del negoci

20El passat dimecres 10 vam realitzar la primera sessió per a emprenedors del Taller d’eines 2.0 per a la creació de webs i blocs pel teu negoci.

Al taller van assistir unes 14 persones amb diferents projectes empresarials i professionals. Dimecres 17 farem la segona i última sessió d’aquest taller.

Tenir presència a Internet ha esdevingut un element clau per a donar a conèixer la nostra activitat comercial, professional i empresarial.

Amb aquest taller es pretén fer una primera aproximació a diferents recursos on line que permeten crear de manera senzilla i intuïtiva una pàgina web i/o un bloc i millorar així la nostra presència a Internet.

Els continguts d’aquest taller van des de la reflexió dels requeriments de cada participant per a tenir presència a Internet, conèixer recursos i eines bàsiques que ens proporciona la web 2.0 fins a la pràctica amb 2 eines com ara WIX i Blogger, per a la creació de pàgines i blocs, respectivament.

Esperem acabar amb èxit i més coneixements aquesta primera edició del taller.


1 2 3 4 5 6 31