Comencem el nou curs

Tallers TIC

Ja hem començat a fer les inscripcions als tallers TIC que oferim des dels 2 Punt Òmnia de Valls.

Els horaris per a fer les inscripcions són els següents:

Vallsgenera

Fins divendres 23 de gener

Matins: Dimarts, dimecres i divendres de 9 al 12 hores a l’aula Òmnia 1

Tardes: Cada dia de 15 a 19hores a Recepció Planta Baixa

Edifici Casa Caritat: Carretera del Pla 37A

977 612010
omniavalls@gmail.com

Centre Cívic de Valls

Fins divendres 23 de gener

Matins: de dilluns a divendres 10 a 14 hores

Tardes: dimarts i dijous de 16 a 19 h.

Espai Ca Creus: Carrer Sant Pere, 2

977 609849
centrecivic@valls.cat

Podeu veure l’oferta formativa a continuació:

Oferta formativa Centre Cívic 2015

Oferta formativa Vallsgenera 2015


Agustí López tanca el cicle de Jornades 2.0 de 2014

Juan SegoviaAgustí López, Director general de l’agència de Màrqueting Digital Inspira Project va  ser l’encarregat de tancar el cicle de jornades 2. 0 de l’edició 2014 amb la xerrada: Posa la teva botiga a Internet. Podeu veure la seva presentació AQUÍ.

Va ser l’Agustí l’encarregat de fer la 1a de les xerrades l’any 2012 quan també va parlar de Els avantatges del comerç electrònic.

Agraïm l’Agustí la seva sempre bona disposició a col·laborar amb nosaltres en aquest objectiu de fer divulgació de temes vinculats a les Tecnologies de la Informació i Comunicació TIC de la ma d’especialistes i experts en els diferents temes que s’han abordat.

Des de que vam començar les Jornades 2.0 l’any 2012, hem realitzat 18 xerrades i hem pogut gaudir de la presència de moltes persones especialitzades. Seria llarg  anomenar-los tots, però  volem  agrair també la presència i bona disposició dels nostres ponents i col·laboradors, Idigital i l’Antena del coneixement- URV

També volem agrair als nostres amfitrions, l’Hotel Class de Valls que ens ha acollit a les seves instal·lacions per a portar a terme les nostres jornades.

Finalment també, agrair als assistents  a les jornades que ens han acompanyat al llarg d’aquests 2 anys i mig.

Esperem que ens tornem  a veure aviat en una nova edició de les Jornades 2.0. Fins aviat!

Us deixem les fotos de la última xerrada:


Posa la teva botiga a Internet a les Jornades 2.0

vallsgenera-jornades-omnia-2014-desembreAquest proper dimecres 10/ de desembre tenim la última xerrada de l cicle de Jornades 2.0 enguany:  Posa la teva botiga a Internet.

En aquesta ocasió l’encarregat de fer la xerrada serà l‘Agustí López, director general d’Inspira Project i expert en Màrqueting digital.

A la xerrada es parlarà de les consideracions a tenir en compte a l’hora començar un projecte de botiga on line, models de negoci a seguir, captació de clients, etc.

La xerrada està oberta a tothom, tot i que està pensada especialment per a emprenedors, empreses i comerços que es plantegin aquesta possibilitat de posar una botiga a Internet.

Com sempre, ens trobarem a l’Hotel Class de Valls a les 19.30 hores.

Com sempre, us hi esperem!

Podeu fer les vostres inscripcions a:

IMDL Vallsgenera, c/ del Pla 37A – 43800 Valls

977 612010

Formulari d’inscripció:  http://bit.ly/1gWnig3Taula rodona sobre les noves formes de treballar a les Jornades 2.0

Dijous passat vam tenir l’oportunitat de escoltar diferents possibilitats de treballar a l’actualitat i conèixer experiències concretes  de Valls i comarca de la mà dels nostres ponents.

El Ricard Faura va començar la xerrada parlant dels canvis experimentats al món del treball i de quins són els reptes de futur i quines  són les competències del treballador del segle XXI, entre les quals es troben les competències digitals, les llengües, el treball cooperatiu i per projectes, etc. També va comentar les exigències que aquest canvi representa per a les empreses i de l’impacte de la nostra  imatge digital que no és una altra cosa qui una part més de la nostra identitat i que s’ha de cuidar molt en aquest món digital.

A continuació vam poder sentir les experiències de l’Elisenda Sánchez com a teletreballadora professional independent, els pros i contres de la feina feta des de casa i com els espais de Coworking l’han permès ampliar  el seu àmbit d’oportunitats laborals. El Jordi Massaguer, del Taller de Coworking de la Selva del Camp, en representació de la Laia Benaiges, coworker i responsable del nou espai de la Magrana a valls, ens va explicar el funcionament i activitats realitzades des d’aquests nous espais de treball i de com representen alternatives per a diferents tipus de professionals a la zona.

Finalment, el Jordi Flores, va ampliar aquests nous àmbits laborals amb la  creixent presència de les ecoxarxes tant a Catalunya com a Espanya,  les cooperatives i la  moneda social, que formen part d’aquesta economia social, amb objectius, característiques  i funcionament diferenciats que volen apostar per a noves formes de fer i relacionar-se.

Agraïm a tots ells la seva participació. Així també, agraïm als nostres amfitrions, l’Hotel Class de Valls  i a tots els participants, per la seva presència a les nostres jornades.

Deixem a continuació 2 de les presentacions i algunes fotos de la xerrada.

Ricard Faura: Valls_novembre_2014

Jordi Massaguer: taularodonavalls

Podeu llegir la notícia al Vallenc Digital

La propera i última xerrada del cicle de Jornades 2.0 serà dimecres 10 de desembre: Posa la teva botiga a Internet, amb l’Agustí López.

z


Tic i noves formes de treballar a les Jornades 2.0

vallsgenera-jornades-omnia-2014-novembreEstem arribant a la recta final de les Jornades 2.0 d’enguany. El proper dimecres 26 de novembre la xerrada anirà de TIC i noves formes de treballar. Els nostres convidats seran el Ricard Faura i Homedes, Cap del Servei de Societat de Coneixement, a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, actualment al Departament d’Empresa i Ocupació.

Comptarem també amb la col·laboració de professionals de Valls que ens explicaran la seva experiència concreta en diferents àmbits laborals: l’Elisenda Sánchez, teletreballadora, Jordi Flores, ecoxarxes i Laia Benaiges, coworker.

La xerrada es realitzarà a l’Hotel Class de Valls  a les 19.30h.  Les xerrades estan obertes a tothom.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

Recepció I.M.D.L. Vallsgenera (edifici Casa Caritat): carretera del Pla 37A. 43800 Valls

Telèfon: 977 612010

Formulari d’inscripció on line:  http://bit.ly/1gWnig3

Facebook:  https://www.facebook.com/omnia.valls


1 2 3 4 5 6 27