Tic i noves formes de treballar a les Jornades 2.0

vallsgenera-jornades-omnia-2014-novembreEstem arribant a la recta final de les Jornades 2.0 d’enguany. El proper dimecres 26 de novembre la xerrada anirà de TIC i noves formes de treballar. Els nostres convidats seran el Ricard Faura i Homedes, Cap del Servei de Societat de Coneixement, a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, actualment al Departament d’Empresa i Ocupació.

Comptarem també amb la col·laboració de professionals de Valls que ens explicaran la seva experiència concreta en diferents àmbits laborals: l’Elisenda Sánchez, teletreballadora, Jordi Flores, ecoxarxes i Laia Benaiges, coworker.

La xerrada es realitzarà a l’Hotel Class de Valls  a les 19.30h.  Les xerrades estan obertes a tothom.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

Recepció I.M.D.L. Vallsgenera (edifici Casa Caritat): carretera del Pla 37A. 43800 Valls

Telèfon: 977 612010

Formulari d’inscripció on line:  http://bit.ly/1gWnig3

Facebook:  https://www.facebook.com/omnia.valls


Resum de la Jornada de Sergi Marcén sobre sector mòbil

Compartim amb vosaltres  les fotos de la xerrada del Sergi Marcén i un petit resum de tweets que ha fet un dels nostres fidels assistents, el Marc Moncunill. Gràcies al Sergi Marcèn per la seva xerrada, als nostres assistents per la seva presencia i al Marc per la seva aportació a través de storify! Fins la propera, que serà el pròxim dia 26 de novembre i en la qual es parlarà de TIC i noves formes de treballar.


A punt la nova xerrada de les Jornades 2.0

sergi_marcen4 altaAquest proper dimecres 29 d’octubre tenim la propera xerrada de les Jornades 2.0: Transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil i oportunitats d’ocupabilitat,amb el Sergi Marcén López, responsable del desenvolupament del sector mòbil i de les TIC a la Direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació i també, entre d’altres, és responsable tècnic del Barcelona Mobile World Capital de la Generalitat de Catalunya.

El Sergi Marcén ens parlarà de com les tecnologies mòbils han impactat en el nostre entorn, quines oportunitats ens ofereixen i de quina manera estaran presents en el futur més immediat. És una excel·lent oportunitat d’acostar-nos al tema  de la ma d’un expert i de poder consultar amb ell totes les possibles dubtes i curiositats.

Com sempre, la xerrada serà a les 19.30h.  l’Hotel Class de Valls i esteu cordialment convidats.

Podeu fer les vostres inscripcions a:

Recepció I.M.D.L. Vallsgenera (edifici Casa Caritat): carretera del Pla 37A. 43800 Valls

Telèfon: 977 612010

Formulari d’inscripció on line:  http://bit.ly/1gWnig3

Facebook:  https://www.facebook.com/omnia.valls


Conclou el primer taller de mòbils i tabletes per a majors

Dijous 16 d’octubre va acabar amb èxit el primer taller de mòbils per a majors de 55.

Aquest primer taller,  Com funciona el teu mòbil? de 4 hores de durada es va realitzar al llarg de 2 dijous al Punt Òmnia del Centre Cívic de Ca Creus i ha estat especialment adreçat a majors de 55 anys.

El taller, organitzat per Òmnia Valls, Vallsgenera Imdl i Centre Cívic de Valls ha estat possible gràcies a un conveni de col·laboració entre la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone  i ha estat adreçat a persones majors de 55.

El taller ha estat un èxit i va quedar molta gent en llista d’espera perquè tenia una capacitat màxima de 12 persones.

Al novembre tenim previst el segon taller, Les app’s (aplicacions) i ja é ho tenim ple. Com que ha hagut molt bona acollida, mirarem de fer una xerrada al gener per a poder arribar a més usuaris.

Gràcies a tots pel vostre entusiasme i les ganes de posar-vos a la ultima! i gràcies al formador Diego Padilla, que ho va fer molt bé.

Podeu veure les fotos aquí:

Foto: lecturalab


Bona acollida a la xerrada de codis QR i Realitat Augmentada del Xavier Suñé

Dimecres passat vam gaudir d’una xerrada molt amena de la ma del Xavier Suñé. Ens va sorprendre amb les mil i una possibilitats d’aquestes 2 tecnologies que es poden aplicar a àmbits tant diferents com el de l’ensenyament, el màrqueting, el turisme, el comerç, etc.

Vam poder practicar amb la lectura i creació de codis QR  i experimentar amb sorpresa les possibilitats de la RA. Mireu més exemples AQUÍ

 Podeu consultar la seva presentació sencera a continuació:

Aplicacions pràctiques de la Realitat Augmentada i dels codis QR from xavier sune

Us deixem també les fotos de la Jornada.


Recordeu que el proper 29 d’octubre tenim la propera xerrada: Transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil i oportunitats d’ocupabilitat, que anirà a càrrec de Sergi Marcén López, Responsable del sector mòbil de la Generalitat de Catalunya.

 

 


1 2 3 4 5 6 26