Inscripcions trimestre abril – juny 2015

Dilluns 23 de març comencen les inscripcions als tallers de d’informàtica per al nou trimestre que començarà després de Setmana Santa.

Els horaris per a fer les inscripcions són els següents:

Vallsgenera

Fins divendres 27 de març

Matins: Dimarts, dimecres i divendres de 9 al 12 hores a l’aula Òmnia 1

Tardes: Cada dia de 15 a 19hores a Recepció Planta Baixa

Edifici Casa Caritat: Carretera del Pla 37A

977 612010
omniavalls@gmail.com

Centre Cívic de Valls

Fins divendres 27 de març

Matins: de dilluns a divendres 10 a 14 hores

Tardes: dimarts i dijous de 17 a 19 h.

Espai Ca Creus: Carrer Sant Pere, 2

977 609849
centrecivic@valls.cat

Podeu veure l’oferta formativa a continuació:

OFC-Vallsgenera-Abril 2015-difusió

OFC-Centre Cívic-Abril 2015-difusió

 


Xerrada sobre comerç electrònic dijous 26 de març

Comerçelectronic

El proper dijous 26 de març en horari especial per a comerciants, a les 20.30 hores tenim la 2a xerrada del cicle de Jornades 2.0 2015 TIC & Vins.

La xerrada estarà enfocada al comerç electrònic i les seves característiques, així com gestionar la web per a millorar el seu  posicionament i millorar resultats.

En aquesta ocasió ens acompanyarà l’expert en comerç electrònic i màrqueting digital Narcís Romà i 2 persones de Valls que ens explicaran la seva experiència amb el comerç electrònic: Josep Guasch i Padró, administrador de la botiga tradicional  i gestor de la botiga on line La Renovació i Anna Setó, emprenedora amb la botiga on line Licoranna una petita producció artesanal i 100% natural de licors, ubicada a Valls, capital de la comarca de l’Alt Camp.

En acabar la xerrada s’oferirà als assistents un tast de vi de Vins Padró (Bràfim) de la D.O. Tarragona.

Podeu participar a la xerrada prèvia inscripció a:

IMDL Vallsgenera, Ctra del Pla, 37 A – 977 612010.

Inscripció on line a : http://bit.ly/1gWnig3

Podeu descarregar aquí el   Programa 2015

 


Xerrada sobre E-consum: compres segures i drets dels consumidors a Internet

Dins de la  línia d’activitats de divulgació de temes d’actualitat i d’interès en relació a les Tecnologies de la Informació i la comunicació (TIC) el proper dimecres 18 de març a les 10 del matí, es realitzarà una xerrada sobre E-consum: compres segures i drets del consumidor a Internet, a càrrec de de la Lurdes Quintero, tècnica de consum del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

La xerrada es realitzarà a la sala d’actes de l’IMDL Vallsgenera (edifici Casa Caritat) i està oberta a tota la ciutadania. Podeu  fer la vostra  inscripció al 977 612010 o a la Recepció de Casa Caritat.

De moment, us deixem uns quants enllaços d’utilitat:

Recomanacions Generalitat de Catalunya

Els 7 consells Panda security

Podeu veure el canal de l’agència catalana del consum i les recomanacions generals de consum AQUÍ


Acaba la sèrie de tallers de mòbils amb la xerrada de llenguatge digital

Unes 25 persones es van reunir el passat dijous 5 de març a la xerrada sobre Llenguatge digital que es va realitzar a la sala d’actes Ca Creus de Valls i que va concloure la sèrie de tallers sobre mòbils i Internet que s’han realitzat al llarg del trimestre.

La xerrada va ser la cloenda d’una sèrie de 3 tallers adreçats a majors de 55 anys: Com funciona el teu mòbil?, Les aplicacions mòbils i finalment, Internet i l’enviament de missatges. En total, han participat una trentena de persones als diferents tallers, que han tingut molt bona acollida entre els assistents i que s’espera poder tornar a repetir.

En la xerrada es van explicar conceptes vinculats amb el món d’Internet, els ordinadors i la telefonia mòbil, com ara: wifi, skype, hashtag, software, hardware, sistema operatiu, etc. Podeu veure la presentació que ens ha facilitat el ponent de la xerrada Diego Padilla en aquest enllaç.

Aquestes activitats han estat organitzades pel Punt Òmnia al Centre Cívic de Valls, en un conveni de col·laboració amb Vodafone i la Fundació Peres Tarrés.

Aviat us informarem dels tallers i xerrades del trimestre abril-juny 2015.

Podeu veure les fotos:

 


Bona acollida a la primera xerrada de les Jornades 2.0 de 2015 – Tic & Vins

Amb bona acollida va començar dimarts dia 3 de març la 3a edició de les Jornades 2.0 amb la xerrada El món del 3D: aplicacions i propostes. Aquesta edició presenta algunes novetats respecte a les edicions passades i vol ser més participativa i crear diàleg entre els ponents i els assistents, aclarint dubtes i animant a la reflexió i debat sobre el tema de la xerrada. També incorpora una petita xerrada explicativa i un tast de vi a càrrec de diferents cellers de la zona.

En aquesta primera xerrada han participat la Mercè Gisbert, Doctora en Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona i especialista en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a l’educació. La Mercè ha estat Directora de l’Institut Ciències de l’Educació i Vicerectora de Política docent de la URV. Acompanyava a la Mercè la Vanessa Esteve, enginyera tècnica en Informàtica de Gestió i realitzant actualment el doctorat en Tecnologia Educativa. Totes 2 van presentar el marc general del món del 3D, de les seves aplicacions actuals i de les seves potencialitats a diferents àmbits, tant a l’industria com al comerç, el turisme i l’ensenyament.

Seguidament, el Ferran Mas, Professor de l’INS Jaume Huguet, catedràtic d’ensenyament secundari i Community Manager de l’Estoig Digital i Factoria 3D, va exemplificar aplicacions concretes al món de l’ensenyament i va reflexionar sobre la velocitat del canvi tecnològic i les seves implicacions i reptes al món de l’escola. Acabades les ponències es va debatre sobre el tema amb els assistents.

L’Elisa Ribé, del Celler Mas Bella de Masmolets va explicar les característiques del seus productes per a finalment passar al tast de vi.

La propera xerrada se realitzarà dijous 26 de març a les 20.30h. En horari especial per a afavorir l’assistència dels comerços de Valls, ja que el tema a tractar serà: Comerç electrònic i Màrqueting digital: SEO, SEM i posicionament web. En aquesta xerrada intervindran el Narcís Romà, com a expert en el tema de Comerç electrònic i 2 casos pràctics de la nostra ciutat: En Josep Guasch i Padró, de La Renovació, larenovació.com i l’Anna Setó, de licoranna.com.

Us deixem aquí algunes fotos de la jornada i la presentació de la MercèGisbert i la Vanessa Esteve. Properament penjarem la  presentació de  Ferran Mas.

Presentació Mercè i Vanessa

 


1 2 3 4 5 6 28