Tallers

 • Tallers   ( 2 Articles )
 • Alfabetització Digital   ( 7 Articles )

  L'Alfabetització Digital el que preten és ensenyar com funciona un ordinador des de les seves bases, com funciona un ratolí, el teclat, com interactuem amb les finestres, com guardem els arxius en carpetes dins l'ordinador, quins perifèric li podem connectar, que es un USB, Cd's i Dvd's, tots els conceptes bàsics per no perdres en el mon de les TIC

  Tallers setmanals de 2 hores de durada.

 • Iniciació a Internet   ( 4 Articles )

  Aqui aprendrem a naveguar per internet, com funcionen les planes web, com trobar-les amb els buscadors, fer un correu electrònic, com utilitzar els drets de imatge i copyrigth correctament, quina informació personal podem o no posar a internet, com registrar-se a diferents serveis.........

 • Programa Lecxit   ( 10 Articles )

  Lectura per a l´èxit educatiu és un programa que vol millorar la comprensió lectora dels infants a traves de´un acompanyament individual.

  LECXIT parteix de la premissa  de que millorant la lectura i la comprensió els infantis progressen en totes les matèries.

  Els infantis que participen en el programa son triats entre el alumnat amb més potencial de millora per tal de garantir un màxim aprofitament del suport.

  Destaquem el paper del mentor, el voluntari que acompanya el nen en la lectura contribuint a ajudar-lo i fer-lo gaudir de la lectura.

   

  Per a més informació consulteu la pàgina : http://www.lectura.cat/

 • Tablets   ( 0 Articles )
 • Taller Educa   ( 2 Articles )

  El Taller dels més petits de 4 fins a 11 anys en 2 grups de edad, on ens ho pasem super bé aprenent les TIC amb lectures trencaclosques i jocs, El dia de demà sabrem perfectament com utilitzar un ordinador.

 • Naveguem per Internet   ( 2 Articles )

  Activitat que es fa amb el suport de l'educadora i amb el dinamitzador del punt òmnia del casal cívic de Campclar, l'objectiu és millorar els coneixements d'internet segura, tot aprofundint en la navegació internauta de forma lúdica i divertida, a través de sessions pràctiques en que es descobreixen programes nous i aplicacions innovadores en el terreny audiovisual. També s'ofereix suport lectiu als joves que ho requereixen per temes concrets, alhora de fer treballs amb suport informàtic.

  El suport de punt òmnia esdevé una eina transversal per al desenvolupament d'altres activitats que realitzen els joves al casal.

  Es fan dos grups el de 12 a 14 anys els dilluns de 19 a 20h i el grup de 15 a 18 els dijous de 18 a 19h.

   

 • Taller TIC   ( 0 Articles )

  Aquest és un taller de inserció laboral que realitzem conjuntament els programes del "Punt Òmnia de Campclar " i el programa "Aprendre a aprendre" on es podem consultar les ofertes de treball per internet, fer-nos un currículum, o actualitzar les nostres dades als portals de feina que trobem a la xarxa.

   

 • Tardes Temàtiques   ( 3 Articles )

  Les tardes temàtiques són tallers de 2 hores de durada on explicarem coses d'informàtica que s'escapen de les clases normals del punt.

  Cada setmana un tema diferent, antivirus, facebook, edició de música, telefons mòbils........ i la llista no s'acaba perque la trieu vosaltres!!!

 • IPI   ( 1 Article )
Comparteix al facebook
Altres llocs on trobar el Punt Òmnia de Campclar