Activitats

Les emocions

Avui amb el grup del Jugar i Llegir treballarem amb les emocions que tenim.

 

 

http://odas.educarchile.cl/objetos_digitales/odas_lenguaje/basica/5to_gestos/index.html

 

2ª Edició "Concurs postals de Nadal de Ponent"

Darrera actualització (dijous, 10 de novembre de 2011 14:35)

Llegiu-ne més...

 

Els punts Òmnia de la zona Ponent de Tarragona al IV Congrés Internacional de la FAVIBC

La Federació d'Associacions de Veïns i Barris de Catalunya (FAVIBC) va organitzar les seves XVI Jornades i el seu IV Congrés Internacional, amb l’objectiu de reunir un grup d’especialistes, tècnics, polítics i veïns de diferents barris de Catalunya per tractar de dues grans inquietuds: els problemes d’habitatge i la política social. Durant quatre dies, del 15 al 18 de juny, a Castelldefels, es van plantejar propostes de futur davant la crisi internacional.

Els Punt Òmnia, gestionats per a FAVIBC, van tenir la oportunitat d’intervenir-hi i exposar des del punt de vista internacional les activitats que es fan als seus barris. Els Punts que hi van assistir van ser: Òmnia Ponent (Punt Òmnia Casal Cívic Tarragona- Campclar- AV CampClar; Punt Òmnia AV Progressista Torreforta; Punt Òmnia AV Riu Clar) i Òmnia Terrasa (Punt Òmnia AV Sant Llorenç; Punt Òmnia AV Can Jofresa; Punt Òmnia AV Montserrat; Punt Òmnia Casal Cívic Terrassa - Pla de Bonaire - AV Pla de Bonaire).


Quant als punts Òmnia de la zona Ponent, van presentar conjuntament les activitats que fan als barris de Tarragona per la proximitat dels tres punts i el treball en xarxa que porten a terme, classificades segons els eixos d’intervenció del programa Òmnia: treball comunitari/accessibilitat, ocupabilitat, formació i voluntariat.

 

Darrera actualització (dimecres, 14 de setembre de 2011 17:19)

 

II Firavida als carrers de Campclar

Notícia de la sortida pels carrers de Campclar de la II Firavida. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació

 

Video extret de tac12

Darrera actualització (dimecres, 14 de setembre de 2011 17:18)

 

Video Roda de premsa II Firavida a l'ajuntament de Tarragona

El dia 25 de Maig es va fer una roda de premsa a l'Ajuntament de Tarragona, per presentar oficialment la II Firavida del Barri de Campclar.

Video extret de tac12

Darrera actualització (dilluns, 6 de juny de 2011 13:50)

 
Més articles...
Comparteix al facebook
Altres llocs on trobar el Punt Òmnia de Campclar